Mellplasztika, mell nagyobbítás

Sokan szégyellik a mell méretüket, kellemetlenül érzik magukat, ha például egy pántnélküli felsőt, vagy bikinit kell felvenniük.

Te mit gondolsz, a Tiéd milyen?

Túl kicsi? Túl nagy? Ha irígykedve nézel barátnődre azzal, hogy „...neki miért olyan nagy”, „miért szebb alakú”, „miért olyan a bőre”, tudd, hogy van megoldás — még hozzá nem is olyan távoli, mint hinnéd...

 

mellplasztika-elott-utan

 

Az igazi probléma nem is a mell fejletlensége, alaki hibái, aszimmetriája, a mell bőrének megnyúlása, hanem az, amit ezek a lelkedben okozhatnak. Ne hagyd, hogy leépüljön az önbizalmad, hogy elveszítsd az önbecsülésed, hogy bármi miatt is kisebbnek érezd magad, mert ezzel az egész életed teszed tönkre!

Adj magadnak egy esélyt,
jelentkezz a konzultációnkra,
nem kerül semmibe! 

A mellnagyobbító műtétekhez, az 1960-as évek közepétől folyamatosan fejlesztett implantátumok tulajdonképpen folyékony szilikonnal, nagysűrűségű szilikon géllel vagy sóoldattal töltött rugalmas szilikon zacskók. Forma szerint gömbcikk formájú, vagy a természetes mellformát utánzó anatómiai protézisek léteznek. A mellnagyobbításhoz használatos protézisek sima, vagy texturált, azaz érdesített felszínűek lehetnek.

Ha bejelentkezel egy ingyenes konzultációra itt, a személyes eseted érintő összes információt első kézből kapod meg. De ami általánosságban elmondható, az a mellnagyobbító műtét utáni teendőket illeti:

A mellnagyobbító műtét után rugalmas kötést kapsz, amit egy hétig kell viselned. Az első hét után ez a szoros kötés cserélhető rugalmas sportmelltartóra, amit további 5 hétig kell viselni annak érdekében, hogy a mellnagyobbító műtétnél kialakított helyzetben rögzüljön a protézis. A varratokat 2 hét után távolítjuk el. A beavatkozás után 2-3 hétig feszítő érzést fogsz tapasztalni, ez azonban néhány hét alatt megszűnik, és megszokod a protézis okozta feszülést és súlytöbbletet. A mellnagyobbító műtét után természetesen rendszeresen kontrollálunk Téged.

Ahogy minden sebészi beavatkozás — így a mellnagyobbító műtét is — szövődménnyel járhat, amiről tudnod kell, és el kell fogadnod a lehetőségét. A mellnagyobbítás, tehát az implantáció nem egy életre szóló beavatkozás, annak időtartama az implantátum fajtájától, a műtéti körülményektől és a páciens egyéni hajlamától, életkörülményétől függ. Fontos megértened, hogy teljesen kockázatmentesen nem lehet protézist alkalmazni. A mellnagyobbító műtéthez választott implantátum fajtájától függően az alább felsorolt komplikációk közül kis százalékban előfordulhat capsula zsugorodás, kilyukadás, tónusvesztés, gél szivárgás, fertőzés és egyéb szövődmények is.