Mit szólsz, Édesem?

like Mindig jó érzés, ha a munkánk eredményét látva a pácienseink nem állják meg szó nélkül. Most — természetesen név nélkül — közreadunk néhányat a visszajelzéseikből, mert sokkal többet mondanak el rólunk és a munkánkról, mint amit mi magunk valaha is el tudnánk mondani...

 

"Igaz, hogy kicsit fáj így az implant beültetés után a mellkasom, de jobban örülök annak, hogy végre nézegethetek fürdőruhákat a nyárra, amikre eddig utáltam ránézni is, mert csak rossz érzéssel töltöttek el. A fájdalom pedig pár napon belül el fog múlni."

40 éves nő Budapestről

 

A férjnek az implantátum beültetése utáni napon, az addig önbizalom hiányos feleség: "Szia édesem, na mit szólsz?" (Nagy, magabiztos mosoly...)

36 éves nő Budapestről


"Sokat keresgéltem az interneten, kérdeztem sok ismerőstől is, hogy kit válasszak, melyik orvos lenne nekem a legjobb? A sokféle válasz csak elbizonytalanított, de aztán rátaláltam az npsc.hu oldalra, ahol megtetszett az egyértelmű felület, és a kedvezmények. Bár ide is egy kicsit bizalmatlanul érkeztem, most a műtét után, magabiztosan, boldogan távozom. Örülök, hogy tovább ajánlhatom Őket, hogy van egy csapat, akikre tudom számíthatok."

38 éves nő az USA-ból

 

"Remek csapat, nagyszerű kiszolgálás."

22 éves nő Budapestről


"Félve álltam a konzultációs szobában, amikor eldöntöttem, hogy rászánom magam az implantátum beültetésre, és zsírszívásra, akkor találkoztam először a Főorvos Úrral. De pontos információi rögtön meggyőztek arról, hogy biztos kezekben leszek. Nem szépített a dolgokon, az első pillanattól pozitív érzéseket keltett bennem. Szerintem ez a legfontosabb, hogy jó érzéssel tudjunk bemenni a klinikára a műtét napján. Szerencsére a műtét is komplikáció nélkül zajlott le, a személyzet pedig nagyon segítőkész volt ezután is, nem hagytak magamra."

45 éves nő Dunakesziről

 

Ha Te is megfogalmaznád a véleményed a klinikánkról — akár átestél valamelyik beavatkozásunkon, akár nem — szívesen vesszük és nagyon köszönjük!