Tüntesd el a cellulitiszt a nyaralásra!

ultra2

Vonzó alakra vágysz? Nincs időd, de látványos eredményt szeretnél megfizethető áron? Az Ultracontour kezelés nem a zsírraktárak átmeneti kiürítésével, hanem a zsírsejtek számának végleges csökkentésével fejti ki hatását!

 

Nem műtéti úton, kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírbontással, Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang kezeléssel dolgozunk. A kezelés első szakaszában a zsírsejtek mechanikus és hőhatás révén szétrepednek, a második szakasz során pedig kiürülnek az ultrahangos nyirokmasszázsnak köszönhetően. Csak a zsírsejteket roncsolja, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül!

Segíti a szervezeted, hogy saját maga szabaduljon meg a zsírfeleslegtől, ezenkívül a cellulitisz kezelésében is nagyon hatásos.

Egy kezelés időtartama kb. 45 perc, általában 4-6 kezelés után 2-5 cm körméret csökkenést mérünk. Elsősorban az 55 év alattiaknak ajánljuk, akiknek a hason és combon van felesleg cellulitisszel kombinálva. A módszer nem váltja ki a több mennyiség eltávolítására képes zsírszívást, de kombinálása azzal nagyon hatásos.

Foglalj most kezelést, hogy még a nyaralás előtt megszabadulj a cellulitisztől, és adunk 20e Ft kedvezményt! A kúrát ajándékba is megkaphatod, ha altatásos műtétet kérsz, még a hónap vége előtt!

Jelentlezz most, a konzultáció ingyenes!

plasztikai-sebeszet-elerhetosegek