Ha Te ráismersz...

tulplasztika

Igen, a képen Renée Zellweger látható, a ki tudja hanyadik plasztikai sebészeti beavatkozása után — szinte teljesen felismerhetetlenül. Biztos, hogy Te akarnád ezt?

Fonos, hogy fiatalnak érezzük magunkat, és ezt szeretnénk kívülről is fenn tartani, de természetesen nem mindenáron kell ehhez ragaszkodni, és nagyon megfontoltan kell belevágni a hasonló beavatkozásokba, a kevesebb nem néha, szinte mindig több. Fontos, hogy amint a beavatkozás mellett döntöttél, ésszel, körültekintéssel vágj neki. Választhatsz olyan plasztikai sebészt is, aki esetleg nem éppen úgy végzi el a munkáját, ahogy vártad, és miután egy halom pénzt elköltöttél, találnod kell egy olyan plasztikai sebészt is, aki egy újabb halom pénzért helyre tudja hozni az előző hibáját.

Nem Te lennél az első, aki ezért fordul hozzánk, de mi a legnagyobb szakértelemmel, a legkifinomultabb technológiával, mi több: a legmagasabb színvonalú kiszolgálással és törődéssel oldanánk meg ezt a problémád — Neked is jobb lenne, ha először hozzánk jönnél, és kikérnéd a véleményünket, hogy valódi szakemberek tanácsait halld először, és így tudj mérlegelni a beavatkozással kapcsolatban. 

Nincs az országban nagyobb rutinnal és szakmai tudással rendelkező plasztikai sebész csapat, a konzultáció mégis ingyenes, kérd itt és most!

 

Ha elég gyors vagy, a második hyalursonsavas vagy botox töltésre
személyreszabott kedvezményt is biztosítunk!