Smartlipo

Smartlipo zsírbontás

 

A smartlipo lézeres zsírbontási módszer a test legproblémásabb területein eredményez látványos, hatékony fogyást.

 

nyaksmartlipo

 

Ez a módszer napjaink kíméletesebb, ámde végleges eredményt biztosító eljárása.

Lézertechnológiát alkalmazunk a zsírsejtek feloldására. A roncsolt zsírszövet ezután a nyirokkeringésen keresztül ürül ki a szervezetből 2-4 hónap alatt, ekkorra alakul ki a végleges eredmény. A beavatkozás gyakorlatilag külső nyom nélkül végezhető.

Fő területek: Toka, felkar, lábszár, belső comb - ahol a hagyományos módszerrel nehezebben érünk el eredményt. Itt nagyon fontos szempont a bőr egyenletes, sima felszíne a kezelést követően, amihez a lézerfény energiája nagy segítséget nyújt.

Előnyök: Az alkalmazott sebészeti kanül olyan kicsi, hogy a bevezetéshez szükséges nyílás egy injekciós tű méretéhez hasonlítható. Az eljárás ambulánsan is végezhető, minimális megterhelés mellett. További előnye, hogy a lézerenergia által kibocsátott hő a bőrben és az azalatti területen lévő kollagénrostokat zsugorítja, új kollagén termelését indukálja. Ezáltal feszesebb bőr alakulhat ki a kezelés után. (ez a hatás 3-6 hónapig folyamatosan fennáll)

Fontos tudni, hogy nem testsúlycsökkentésre, hanem alakformálásra használjuk. Természetesen kombinálható a zsírszívással, abban az esetben a kezelések előnyei összeadódnak, és így nagyobb mennyiség eltávolítására is lehetőség nyílik.

 

 Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

 

Vagy válaszd ezt a technikát csomagban:

soha-jobbkor

 

Kombinálj műtéteket kedvezményes áron!